Vi nærmer os med små skridt juleaften og de mange julefrokoster, og det kan oftest være lidt svært at vide, hvad man skal give i værtindegaven til den person, der ligger hus til aftenen, og som derfor står for det meste af forberedelserne. Derfor har vi lavet denne guide til, hvad du kan give i værtgave eller værtindegave juleaften.

Værtindegaver til hende

Værtindegaver til kvinder skal naturligvis være en smule anderledes end de gaver som er til mænd, og derfor har vi delt gaverne op i hhv. kvinder, mænd og unisex.

Den anderledes gave

Du kan med fordel købe noget lækkert fra Helsebixen som værtindegave. Hos Helsebixen kan du finde alt fra lækkerier, fødevarer til personlig pleje produkter, og fælles dem alle sammen er det sunde element og den høje kvalitet, som er rigtig dejligt at modtage som værtindegave juleaften.

En lækker kurv

En gave som du er sikker på altid, vil være en sikker vinder er en gavekurv. Det bedste ville værre hvis du brugte noget tid på at personliggøre kurven ved at putte produkter ned i kurven, som du ved hun kan lide. Hvis det er et for stort arbejde eller du kender værtinden så godt dette område, kan du også sagtens købe en gavekurv, som indeholder noget spiseligt eller noget personlig pleje. Hvem vil ikke elske sådan en kurv?
Få meget mere inspiration til julegaveideer til hende på luxoliving.dk.

Værtgaver til ham

Det er lidt sværere at beslutte, hvad man skal give som værtgave til en mand. Men vi har alligevel fundet to gode ideer, som vi er sikre på, han vil blive glad for.

Alkohol vil være et hit

Mænd kan sagtens blive rigtig glade for at få en god flaske rødvin eller en god gin til den klassiske gin and tonic cocktail. Det vil med garanti falde i god jord hos de fleste mandlige værter.

Spiselige lækkerier

De fleste mænd er ambitiøse madører, og de vil derfor altid blive glad for, hvis du har været ude og købe nogle spiselige lækkerier. Du kan med fordel købe lidt dyrere chokolade som fx Peter Beier eller Summer Bird. Det vil være det helt store hit hos den mandlige vært, og hvis du er heldig, kan det jo være at de deler.

Gaven, der er unisex

Der er også mange situationer hvor bedsteforældrene holder jul eller et par holder julefrokost, og der kan det altså bedre betale sig at købe en fælles gave end en til hver part.

En buketblomst

En buketblomst er nok den mest brugte værtindegave nogensinde, men den virker hver eneste gang. Om det er en buket, der skal stå indenfor eller udenfor vil den altid kunne pifte et hjem op, og det vil værterne sætte pris på.

En flot vase

En flot vase er også en værtindegave, som vil være et hit hos begge køn. En flot vase er altid nyttig at have på lager. Den kan både stå fremme for sig selv, men den kan naturligvis også bruges til at have blomster i.

Forhåbentlig gav denne artikel dig noget inspiration til, hvad du skal købe i vært- eller værtinde gave til juleaften og de mange julefrokoster. Disse ideer kan selvfølgelig også benyttes til mange andre lejligheder, men det er oplagt at bruge gaveideerne til julearrangementerne, som jo lige er om hjørnet.

Find endnu flere ideer til gode værtindegaver til enhver anledning lige her eller find flere ideer til værtindegaven til jul eller julefrokosten her.

[Total:1    Gennemsnit:5/5]