Vælg en side

Plejer man at købe værtindegaver? Det er meget forskelligt. Normalt er det ikke noget man skal, men mange køber en alligevel, bare for at være høflig. Hvis man er gode venner med værtinden, plejer man ikke at gøre det. Derimod, hvis det fx er nogle venner man kender nogenlunde, ville det være en god ide med en gave. Det er en god måde at starte ud på, så kan værterne føle sig værdsat. Man skal jo huske, at det kræver meget tid og penge at forberede en tre retters aftensmad – bare et eksempel.

Det at købe gave til værtinden, er faktisk temmelig nyt. Det var ikke noget der fandtes i gamle dage, eller bare for 50 år siden. Derfor er det heller ikke alle, der faktisk forventer en gave. Derfor skal man være lidt opmærksom på det, for samtidig er der nogen, der forventer det.

Det kan være rigtig svært for nogle at finde en værtindegave. Man skal passe på med, at det ikke bliver for meget. Normalt er det bare en lille gave ikke noget, der skal koste flere hundrede kroner. I gennemsnit, plejer folk at købe en gave mellem 200 og 300 kr. Selvfølgelig kan man også vælge at give for enten mindre eller mere. Dette var bare et udgangspunkt man kunne have, hvis det var første gang. I næste sektion, vil du få lidt inspiration til hvad man kan købe og på tipstilboligen.dk kan du finde mange flere ideer.

Gaveideer til hende

Til kvinder ville en flok bukket blomster være en god ide. Hvis man vil noget lidt finere, kunne en gavekurv også være en god ide med noget lækkert havsalt til karbadet og fine lys og det hele.

Man kunne også købe noget til boligen, altså noget dekorativt til indretningen, som fx en smuk vase. Duftlys ville også være dejligt, for hvem kan ikke lide et hus, der dufter godt.

Et godt tip er, at man skal tænke omvendt og sige ”hvad kunne jeg tænke mig, hvis jeg var vært og havde stået og arbejdet hele dagen”. På den måde kan det samle nogle ideer. Ting som du er glad for, bliver andre folk sikkert også glade for.

Gaveideer til ham

Til manden ville en flaske øl være en udmærket gave. Her kunne en fin gavekurv også gå. Søde sager er altid et hit, blandt begge køn, så hvis man er helt blank, kan man altid købe det. Hvis værten er lidt af en læsehest, vil en god bog også være et godt bud. Noget man kan beskæftige sig med over eftermiddagskaffen. Nu når det bliver nævnt, kunne kaffe også være en ide. En fin snackkurv med god kaffe og lidt chokolade og andet lækkert guf.

Alle gaverne her går selvfølgelig også til kvinder og det samme omvendt. Det handler bare om at slå fantasien løs. Held og lykke med det.

Find flere ideer til gode værtindegaver her.

[Total: 0   Gennemsnit: 0/5]