Vælg en side

Det er god stil at sige tak for invitationen til enten festen eller middagen ved at tage en ting med til værten. Vedkommende har taget sig tid til at invitere, forberede og afholde arrangementet og har sikkert også haft en del udgifter i forbindelse med at skulle lave mad og sørge for drikkevarer samt snacks til dig og de øvrige gæster.

Du kan selvfølgelig vælge en traditionel værtindegave, men du kan også overveje en mere luksuriøs en af slagsen. Især hvis der venter dig en madoplevelse med 5 retter og en tilhørende vinmenu. Derfor går du her 3 gode bud på en luksusgave til værten.

En vingave ud over det sædvanlige

Nu nævnte vi netop ordet vinmenu – og er dine venner typerne, der nyder en god flaske vin, er det et godt hint om, hvad du kan forære dem. Glem dog alt om en supermarkedsvin og tag i stedet til en vinspecialist, der kan guide dig i, hvilken flaske du skal vælge. Det kan også være, du allerede kender dine venners yndlingsvin og gerne vil overraske med en flaske af de dyre dråber.

Du kan også overveje en af de klassiske dyrere vine, såsom Flor de Pingus, Brunello di Montalcino eller en Sassicaia.

Luksussæbe til badeværelset

Der findes sæbe, der vasker hænderne rene og så findes der sæbe, der også er flot og prestigefyldt at have stående ved håndvasken, mens det dufter himmelsk. For eksempel sæbe fra Compagnie de Provence, der er skabt af blandt andet æteriske olier fra lavendel og anis, som er dyrket i netop Provence. På den måde kan værten få et lille stykke af Frankrig ind i sit hjem.

Det franske mærke har specialiseret sig i en yderst velduftende serie af sæbe, håndcreme, duftlys og diffusere – så du kan også med fordel lave en hel lille pakke med nogle af de skønne produkter, hvis værten virkelig skal forkæles.

En personlig luksusgave

Vil du gerne have, at din gave er luksuriøs, men samtidig har et personligt præg? Så er musselmalede kopper fra Royal Copenhagen med enten navn eller initialer oplagt. Især hvis værten i forvejen samler på det traditionsrige, danske stel.

Kopperne fås både høje og lave, med og uden hank samt i originalt mussel, Megamussel og aktuelle kollektionsfarver. Under ét hedder kopper fra Royal Copenhagen med navn og bogstaver ”Bespoke”. Kopper med bogstaverne fra A-Å fås i de fleste webshops, mens kopper med personlige initialer og navn bestilles direkte hos Royal Copenhagen.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]