Vælg en side

Værtindegaver kan være en svær ting, og det kan være svært at finde ud af, hvad du skal give. Den helt klassiske værtindegave er en blomst, hvilket også er en rigtig sød og flot gave, men nogen gange kunne det bare være rart med en værtindegave, som faktisk kan bruges til noget.

Har du en veninde eller et familiemedlem, som går op i skønhed, mode eller beauty, kan det være, du skal give hende noget i din dur, når hun skal have en værtindegave af dig. En mascara er altid en sikker gavevinder til en, der elsker skønhed, og som går meget op i sig selv. 

En gavekurv fyldt med forkælelse

En værtindegave er nogen gange en sjov størrelse. Den skal ikke være stor men heller ikke for lille, og hvordan rammer man lige helt plet. Som et godt supplement til den klassiske blomst i gave, kan du lave en personlige lille gavekurv med produkter, du ved værtinden kan lide.

En kvinde og værtinde, som går op i sig selv og skønhed vil elske, at du forkæler hende og har hende for øje. Uanset hvem du skal give en værtindegave til, kan det ikke blive mere vigtigt, end at du har vedkommende for øje.

Personlige gaver er bare de bedste, og de slår aldrig fejl, fordi de netop viser, at du kender vedkommende og tænker på hende. En gavekurv med lækre produkter kan du skalere op og ned alt efter, hvor stor du synes, den skal være.

Det kan være en gavekurv med små rejsestørrelser af produkter eller to af hendes absolut yndlingsprodukter. Hvis du vil skalere den op, kan det være en gavekurv med noget god makeup eller nogle skønne produkter til en god hjemmespa. Det er det gode ved en gavekurv.

Du bestemmer, hvad der skal i, men den viser samtidig, at du har tænkt på vedkommende. Desuden ser en gavekurv altid flot og indbydende ud. 

Lad værtinden vælge gaven

En helt anden måde, du kan give en god værtindegave på til en skønhedsbevidst kvinde, er ved at give et gavekort. Kvinder med en stor interesse eller passion inden for noget kan være svære at købe gaver til. Hvis din værtinde ved rigtig meget om makeup, skønhed og mode generelt, ved hun typisk også lige præcis, hvad det er hun vil have og bruge.

Det er ikke en dårlig ting, men det kan være svært at købe en gave. I sådan en situation er et gavekort i en flot indpakning en rigtig god ide. Det kan være, du kender hendes yndlings skønhedsbutik men ikke helt præcis, hvad det er hun kan lide. Du lader hende selv vælge det, hun mangler og har mest lyst til, men du viser stadig, at du har tænkt på netop hende.

Det er op til dig at finde ud af, hvilken værtindegave der vil falde i bedst smag hos modtageren, men også hvilken du helst vil give. Uanset hvad er en værtindegave en uventet gave, som alle altid bliver glade og meget taknemmelige for. Det kan ikke gå galt.

Find flere gode værtindegaver her.

[Total: 1   Gennemsnit: 1/5]