Vælg en side

Værtindegaver kommer i mange forskellige afskygninger. Typisk er det en lille forkælelsesgave, som man kan nyde. Det kan dog også være mere praktiske ting. Herunder følger en række bud på værtindegaver, som egner sig til hende, der kan lide at gå i haven.

#1: Kakaoflis til haven

Kakaoflis er stort det samme som barkflis, og det bruges til det samme. Til gengæld har det et andet udseende, som nogle finder mere æstetisk. Du kan få forskellige former for kakaoflis, men det egner sig både til brug i potteplanter, bede, drivhuset eller på udendørsområder, hvor man skal slappe af. Du kan få kakaoflis her.

#2: En bog med inspiration til haven

Hvis du skal til fest hos nogle, som elsker at gå i haven, vil de formentlig ikke udelukkende koncentrere sig om havearbejde. De vil også gerne have litteratur, som omhandler livet i haven – og her har du mulighed for at komme med en fremragende værtindegave.

Med en god havebog er du sikker på, at værtinden vil blive glad. Her kan du finde inspiration til, hvordan haven skal se ud, få nye idéer og generelt bare blive underholdt af de mange skønne billeder, tips og tricks, som bogen indeholder.

#3: En ny spade

Det er måske en lidt atypisk værtindegave, men den vil helt sikkert bringe glæde, hvis værtinden står og mangler én. Du kan eventuelt binde en lille sløjfe omkring skaftet eller pakke gaven ind på en sjov måde, så det er tydeligt, hvad den gemmer på.

En anderledes, men sjov værtindegave, som helt sikkert vil bringe glæde hos modtageren og de øvrige gæster til arrangementet. Du kan derfor med fordel investere i en ny spade, hvis du vil forære en sjov og lidt skør værtindegave, som rent faktisk kan bruges.

#4: En solhat

En solhat. Fantastisk værtindegave, hvis modtageren bruger tid i haven om sommeren. Der findes mange forskellige former for solhatte, og de behøver skam ikke udelukkende at være praktiske. Det kan eksempelvis være en smuk stråhat, som skærmer for solens skarpe UV-stråler under havearbejdet.

Er modtageren af gaven mere praktisk anlagt, kan du i stedet investere i en bøllehat eller lignende, som også skærmer for solen, men som måske ikke er helt så æstetisk. Uanset hvad, vil det være en god og praktisk gave, som virkelig kan bruges.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!