Vælg en side

Værtindegaver kan være andet og mere end blot blomster, chokolade og vin. Vis, at du kender hende eller har spurgt ind til hendes interesser, når du vælger en værtindegave – gaveidéer til værtinden, der elsker at være kreativ, kan være lige så nemme at finde og købe som de traditionelle værtindegaver. Bare se med herunder.

Komplimentér værtinden for tidligere smukt pyntet bord med et gavekort til webshops for bordpynt og festartikler. Henvis til et tidligere samtaleemne med værtinden med en god bog om emnet, eller giv et abonnement til et magasin med strikkeopskrifter eller andet, der interesserer hende. Tænk på værtindens alder og hverdag, når du vælger en værtindegave lidt ud over det sædvanlige.

Har du tænkt på en værtindegave?

Det er god stil at have noget med, når du bliver inviteret. En værtindegave findes i mange standardversioner, fra den klassiske buket blomster til den traditionelle æske chokolade. Men det behøver hverken være dyrere eller mere besværligt at vælge en værtindegave med lidt mere fantasi.

Giv en værtindegave, der viser, at du kender hende eller i det mindste interesserer dig for, hvad hun går op i. Hvis du ikke kender værtinden, så spørg hendes nærmeste inden arrangementet. Tænk på hendes alder og hendes hverdag, når du vælger.

Senioren mangler sjældent noget til huset, mens den helt unge værtinde, der lige er flyttet hjemmefra, måske ville blive glad for en ekstra serveringsskål. Er værtindens hverdag præget af en stor børneflok og et travlt skema? Så vil et gavekort til en omgang selvforkælelse måske glæde. Mens den studerende eller pensionisten med den mere fleksible hverdag, måske vil sætte pris på en ny bog med madopskrifter.

Hvad interesserer værtinden sig for?

Har den værtinde, du er inviteret hjem til, en hobby eller noget, hun er særlig god til? Så giv en værtindegave, der viser, at du ved det.

Måske har du oplevet en fantastisk flot borddækning, sidst du var inviteret. Hvorfor så ikke give hende et gavekort til en webshop med artikler til borddækning og festpynt?

Eller måske har du set nogle af hendes strikkekreationer? Så kunne et abonnement til et blad med strikkeopskrifter måske være det helt rigtige.

Til hende, der gerne maler, syr eller hækler, vil et gavekort til en butik eller webshop med hobbyartikler med garanti vække glæde.

Bøger om emner, som du tidligere har talt med værtinden om, vil på en elegant måde referere til tidligere arrangementer og jeres samtale.

Hvorfor skal du tage en personlig gave med til værtinden, der elsker at være kreativ

Det er altid en fin gestus at medbringe en værtindegave til fester og arrangementer. Det er en endnu finere gestus at medbringe en personlig gave til værtinden, som viser, at du kender hende og hendes interesser.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]