Vælg en side

Nogle gange må en værtindegave gerne bestå af andet end blomster, en gavekurv eller en æske chokolade. Er det din gode veninde, som skal have en værtindegave, kan det være en rigtig god idé at søge over i det frække og vovede univers og give en lidt mere uventet og overraskende gave end sædvanligt.

Erotisk og frækt legetøj og andre remedier inden for denne verden kan være grænseoverskridende for mange kvinder at købe til sig selv. Men giver du det til din veninde, er der er ingen tvivl om, at så snart hun kaster sig ud i det, vil hun finde en masse nydelse i det nye udstyr – det gælder både, hvis hun er single, og hvis hun har en partner at dele det med!

En fræk værtindegave kan derfor være et kærligt skub i en ny og uudforsket retning. Men have lige in mente, hvem de andre gæster er, før du smider om dig med dildoer og vibratorer.

Fræk gave til små og store penge

Der er forskel på, hvor mange penge gæster vil bruge på værtindegaver, men heldigvis findes der frække gaver inden for alle prislejer, så alle kan være med. På denne side findes der masser af frække værtindegaver i alle afskygninger til alle budgetter.

Skal det være i den lidt billigere ende af skalaen, er glidecreme eller massageolie et godt valg. Begge ting kan få godt gang i sexlivet i et parforhold, der måske trænger til lidt fornyelse i soveværelse, men produkterne kan også sagtens bruges alene til at øge nydelsen under onani. Og så er gaven også mindre ”stødende”, hvis der skulle være ”sarte” gæster til stede.

I den anden ende af skalaen er der populære produkter som vibratorer og dildoer, som enhver kvinde bør eje. Udover at give fantastisk nydelse, kan det være en måde at udforske et nyt sexliv med sin partner på, og så kan produkterne også hjælpe kvinden til at lære sig selv og sine lyster endnu bedre at kende.

Erotiske spil

En anden idé til en fræk værtindegave er et erotisk spil. Det er på én gang er både pirrende og uskyldig gave, som er oplagt at give til den lidt generte veninde, der måske ellers har svært ved at tale åbent om sex. Erotiske spil fås i mange forskellige udgaver, og der er både nogle som er oplagte at spille sammen med sin partner, og nogle som kan spilles af en flok veninder.

Erotiske spil kan være med til at lette stemningen og gøre det nemmere at tale og dele sine fantasier og erfaringer med andre. Sørg for at vælge et spil, som passer godt til din venindes situation og person.

Giv et kostume i gave

Måske hører et frækt kostume til i den lidt sjovere afdeling. Mange kvinder har det lidt ambivalent med at klæde sig ud i tøj, der er lavet til at tilfredsstille og pirre manden, og kan derfor være meget tilbageholdende med at investere i sådan et kostume.

Men giver du din veninde kostumet i gave, skulle hun da være et skarn ikke at få det brugt! Og både kvinder og mænd plejer at få rigtig meget ud af et lille rollespil hjemme i soveværelset, hvor begge parter får lov til at være en anden person, end de plejer, under sex.

Erotiske bøger

Fifty Shades of Grey-serien satte rigtig godt gang i produktionen af erotisk litteratur, som har taget mange kvinder rundt omkring i verden med storm. En erotisk bog kan udgøre en pirrende værtindegave, som lader din veninde blive opslugt af et fiktivt univers med stimulerende sexbeskrivelser, der vil gøre hende ekstra tændt. Bogen er oplagt at give både til singlen og til hende, som er i forhold.

Giv en vibrator i gave

Når det kommer til frække gaver, er en vibrator ikke til at komme udenom. Vibratorer er uden tvivl det mest populære stykke sexlegetøj, når det kommer til kvinder, og det er der en god grund til. Vibratorerne kommer ofte i et elegant og moderne design, og så kan de tilfredsstille kvindens lyster til punkt og prikke.

En klitorisvibrator kan fås i en lille størrelse, så den nemt kan tages med på ture og rejser, og sådan en lille sag bliver hurtigt kvindens bedste ven og er dermed også en super god gave.

Pirrende lingeri

Skal det være frækt, men behøver det ikke være decideret sexlegetøj, så er lingeri oplagt at give i gave til din veninde. Der findes masser af smagfuldt lingeri, som samtidig er vovet og sexet. Sorte blonder og detaljer som g-streng, bundløse trusser eller perler og sløjfer plejer at være et hit i soveværelset.

Er du endnu ikke overbevist, så skal du måske finde en mere almindelig værtindegave.

[Total: 1   Gennemsnit: 5/5]