Vælg en side

Når du som gæst skal ud og besøge en af dine veninder, er det i langt de fleste tilfælde en rigtig god ide at medbringe en værtindegave. Mange mennesker går ikke op i om gaven har været dyr eller ej. Dette skyldes at en værtindegave er en måde at vise din taknemmelig over at du er blevet inviteret til lejligheden, samt at du værdsætter den tid hun har brugt på at gøre huset rent, dække bordet og lave maden.

Men det er ikke altid nemt at finde en perfekt gave, og mange ender af den grund med at medbringe mindre uoriginale værtindegaver sådan en flaske vin, eller en lækker plade chokolade, eller en fin blomst. Ønsker du dog at finde en mere personlig værtindegave, som viser at du faktisk har gjort dig nogle dybere overvejelser om hvad du vil give hende, kan brugskunst være en god løsning. Du kan finde personligt brugskunst til hjemmet her.

Det er anvendeligt og opfylder en funktion

En af de helt store fordele ved at give brugskunst som værtindegave, er at mange af kunstværkerne opfylder en funktion. Begrebet brugskunst omfatter nemlig både genstande som vaser, krukker, lysestager og forskellige andre dekorationer, som alle har en større funktion end blot at stå og se smuk ud i hjemmet.

Derved er det en ting din veninde, mor eller bedstemor rent faktisk kan få gavn af mange år ud i fremtiden, samtidigt med at den er anvendelig.

Brugskunst visner ikke med tiden ligesom blomster

En anden fordel ved at give brugskunst i gave fremfor fx at give en smuk sprudlende buket blomster, er at brugskunst ikke visner med tiden. Med dette menes der at det er en gave som kan følge modtageren hele livet. Hver gang hun går forbi gaven vil hun mindes dig, og i den forstand er det derfor også en yderst personlig og sentimetal gave at give, idet den ikke rådner eller bliver spist med tiden.

Herudover kan du også overveje yderligere at gøre gaven mere personlig ved at give en ting såsom en billedramme, på den måde kan du indsætte et personligt billede, som på den ene eller anden måde fortæller en historie. Dette kan være fra en oplevelse i har haft sammen, såsom en rejse eller en tur i zoo eller tivoli.

Den gør indretningen langt mere interessant

En anden vigtig funktion brugskunst kan have er at det er super dekorativt. Det ligger måske lidt i ordet ”brugskunst”, men i denne form for anvendelig kunst er der nemlig langt stort fokus på design og generelt udseendet. Dette medfører at det ser utroligt godt ud som pyntegenstand, i et vindue eller på en reol.

Herved kan indretningen blive piftet op, dog kan det være en fordel hvis du overvejer hvilken stil der generelt er gennemgående i det hjem du skal besøge. På den måde øger du nemlig også dine odds for at genstanden kommer til at blive brugt, og stillet frem så andre også kan se det.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]