Vælg en side

Chokolade, blomster, flasker med vin – det er de klassiske værtindegaver, men hvad hvis du gerne vil være lidt utraditionel? Det er god stil at tage en gave med til værtinden, når du er inviteret til fest eller middag. Få inspiration til gode og brugbare værtindegaver lige her!

Dejlige plejeprodukter til efter festen

Efter en aften med gæster i huset trænger værtinden sikkert til en god omgang afslapning. En anderledes og brugbar værtindegave kunne derfor være nogle dejlige plejeprodukter. Giv f.eks. en lækker fugtighedscreme eller en plejende showergel.

Vil du give nogle gode plejeprodukter i værtindegave, kan du med fordel kigge i udvalget hos Netpris. Det er en online grænsehandel, hvor du bl.a. kan få plejeprodukter i god kvalitet til billige penge!

Et varmt og blødt tæppe

Hvad er mere hyggeligt end et varmt og vamset tæppe? Det er en fantastisk gave at give, og du er sikker på, at den vil blive brugt. Et varmt tæppe er en betænksom gave, der vil holde værtinden varm selv på de koldeste dage.

Brugbart tilbehør til køkkenet

Når du inviteres til fest eller middag, har værtinden sikkert brugt et godt stykke tid i køkkenet. En kreativ og brugbar værtindegave vil derfor være tilbehør til køkkenet! Giv f.eks. et lækkert skærebræt i træ eller en smart skyllebakke til køkkenvasken.

Giver du noget brugbart og betænksomt som køkkentilbehør, bliver du uden tvivl den mest populære gæst i selskabet. På Køkken24 kan du f.eks. finde et godt udvalg af udstyr til køkkenet til billige priser og i bedste kvalitet.

En fin vase til blomsterne

Mange af gæsterne til festen har sikkert en buket blomster med. Du kan derfor med fordel købe en fin vase som værtindegave. Det er en anderledes gave, som helt sikkert vil blive brugt allerede samme aften.

Du kan finde vaser i mange forskellige farver, størrelser og design. Tænk over, hvilken stil der vil passe bedst ind i værtindens hus. En vase er en praktisk, men også dekorativ gave, og den vil uden tvivl hurtigt blive fyldt med flotte blomster.

Duftlys for aromatisk afslapning

Når værtinden efter festen sætter sig for at slappe af, vil hun helt sikker sætte pris på nogle aromatiske dufte. Et duftlys er derfor en både brugbar og unik værtindegave.

Duftlys findes i alle afskygninger og størrelser. Derudover er der et væld at forskellige dufte at vælge imellem. Uanset hvilket duftlys du vælger, er der dog ingen tvivl om, at værtinden vil sætte pris på det!

Find flere gode ideer til værtindegaven lige her.

[Total: 0   Gennemsnit: 0/5]