Vælg en side

Er du blevet inviteret til middag, fødselsdag eller lignende hos din mor, gode veninde eller kærestes søster, kan det være en rigtig god idé at have en værtindegave under armen, når du tropper op ved hoveddøren. For findes der nogen bedre måde at gengælde den fine invitation og de mange forberedelser i køkkenet på? Vi har samlet 3 gode bud på værtindegaver til modebevidste kvinde, lidt længere nede på siden.

Blomster og chokolade er en klassisk vinder og oplagt værtindegave, når du inviteres til alt fra brunch til fin middag og kaffe i haven hos en god veninde eller din svigermor. Har du lyst til at tænke ud af boksen og give en personlig værtindegave til hende, der er vild med mode og design, er der imidlertid også rig mulighed for det! Læs bare med her, hvor vi har fundet 3 fantastiske værtindegaver til kvinder, der er vilde med mode.

Giv et flot smykke i værtindegave

Det lyder sikkert bekendt, at ”diamonds are a girl’s best friend” – og det med god grund! For selvom du selvfølgelig ikke skal give din gode veninde diamanter i værtindegave, så fejler idéen om et elegant smykke, et par store øreringe eller et fint, hjemmelavet armbånd ikke noget.

Eller hvad med at give hende en smart taske eller et hårbånd, som du ved, hun vil elske?

Gå på opdagelse her, og find den værtindegave, du er på udkig efter. Det kunne blandt andet være en enkelt halskæde, der passer perfekt til hendes stil, en smart nøglering eller et varmt halstørklæde til de kolde vinterdage.

Din modebevidste værtinde vil med garanti lyse op af glæde, når hun åbner din personlige værtindegave.

Værtindegaven, der vil vække glæde i flere måneder

Din modebevidste værtinde har helt sikkert stærke meninger om, hvor skabet skal stå, og hvordan halstørklædet skal sidde.

Har du svært ved at finde en værtindegave, som vil falde i hendes smag og inden for dit budget, er det derfor oplagt at give hende et abonnement til et modemagasin, som du ved, hun elsker.

Det kunne f.eks. være til et livsstilsmagasin, hvori hun kan læse mere om de seneste tendenser inden for sundhed, indretning og madlavning, eller et flot modemagasin fyldt med smukke billeder af kvinder i lækkert mærketøj.

Du vil med garanti kunne finde inspiration til din moderigtige værtindegave ved at læse med her

Pyntegenstande til boligen er et hit

Modebevidst eller ej – din værtinde vil helt sikkert sætte pris på en flot vase, en sjov hoptimist eller en anden pyntegenstand til boligen.

Køb en flot vase og en dertilhørende buket, som vil blomstre smukt i hendes stue, eller find et lækkert, blødt tæppe, som du ved, at hun vil elske at varme sig under, når vinteren først banker på døren.

Har du flair for at tegne, male eller modellere, kan du også vælge at finde penslerne og de kreative idéer frem. Din modebevidste værtinde vil med garanti sætte stor pris på din hjemmelavede værtindegave, dit flotte kunststykke og den søde tanke!

Find flere gode værtindegaver her.

[Total: 1   Gennemsnit: 5/5]