Vælg en side

Du har sikkert prøvet det før. Du er blevet inviteret til middag af en god veninde, og du vil naturligvis gerne tage en værtindegave med som tak for invitationen. Problemet er bare, at du slet ikke aner, hvad du skal tage med til hende. En god vin? En fin buket blomster? En pakke lækker chokolade?

Faktisk kan du give hende alle de tre ting – og faktisk mere – hvis du køber en gavekurv til hende. Nu tænker du sikkert, at en gavekurv er en kedelig gaveidé, og at der må være masser af andre af spændende ting, du kan give. Det er der sikkert også, men til gengæld er det ikke sikkert, at du har uanede mængder af tid til at finde den perfekte gave. Men med en gavekurv har du en sikker vinder – selv hvis aftenens værtinde finder ud af, at hun ikke er vild med indholdet, kan hun altid give dele af gavekurven videre.

En gavekurv behøver ikke være kedelig

Med en gavekurv får du uanede kombinationsmuligheder. Du kan fylde den med lige, hvad du vil, men vil du høste ekstra point hos din modtager, sammensætter du en kurv ud fra hendes præferencer. Ved du, at værtinden har en svaghed for lakrids, kan du købe luksuslakrids fra Johan Bülow og fylde gavekurven med forskellige varianter. Ved du, at hun elsker en god rødvin – ja, så har du svaret på, hvad der kan være en rigtig god idé at putte i gavekassen.

Blomster er ikke obligatoriske i en gavekurv, men de tilfører farve og livsglæde, så det ville være en skam at udelade dem. Her kan du også tænke efter, om værtinden har en blomst, som hun er særlig glad for. Har hun fortalt, at hun som barn legede i sin mormors rosenhave? Blev hun friet til, mens hun stod i den botaniske have og kiggede på orkideer?

Vores minder betyder meget for os, og du kan varme din værtindes hjerte ved at vise, at du har lyttet til  og husker hendes historier.

Lav selv en gavekurv eller køb den hos en blomsterhandler

Har du ikke selv tid til at lave en kurv, er du så heldig, at du kan finde lækre gavekurve hos enhver blomsterhandler. Nu tænker du sikkert, at det er alt for dyrt, men langt de fleste florister har forskellige kurve i forskellige prisspænd, så alle har råd til en dejlig gavekurv.

I alle blomsterbutikker hører gavekurve til i det faste sortiment, og de fås i mange forskellige varianter. Du kan altid finde de traditionelle kurve med blomster, vin og chokolade, men du kan også finde løsninger uden blomster samt alkoholfri kurve.

Har du særlige ønsker til kurv, kan du bare tage en snak med floristen om det. Denne løsning er god, hvis du kender din værtinde særlig godt, og du gerne vil have en professionel blomsterdekoratør indover for at gøre gaven ekstra smuk.

Skal du ud og finde en værtindegave til et snarligt arrangement? Find et stort udvalg af skønne gavekurve lige her.

[Total: 0   Gennemsnit: 0/5]