Vælg en side

Det er altid spændende at følge et vennepar der skal have barn. Ventetiden er lang, da man gerne vil møde spædbarnet lige så snart nyheden er kommet ud. Mange af de nærmeste vil gerne vil en lille ting i værtindegave for at vise, at de tænker på dem og glæder sig til at den lille kommer til verden.

Hvad er den helt perfekte værtindegave til et par, som skal have barn? Her kommer tre gode bud på den helt rigtige værtindegave.

Køb trælegetøj

Det er blevet meget populært at købe trælegetøj til børn i stedet for legetøj i plastic. Det skyldes, at det er hyggeligere at børn leger med trælegetøj samt at det ikke går lige så nemt i stykker. Trælegetøj har dermed en længere holdbarhed, en bedre kvalitet og er nemmere at rengøre.

Trælegetøj har nogle finere detaljer og farverne er mere holdbare i forhold til farver på plastic. Der er ikke nogen bekymringer i forhold til giftige tilsætningsstoffer i trælegetøj eller forekomst af allergener. Træ er træ og legetøjet er dermed ikke skadeligt for et lille barn.

Find trælegetøj fremstillet som mad eller biler og overrask de kommende forældre med denne værtindegave.

Køb en nusseklud

Mange små børn føler sig trygge hvis de har noget at kunne putte sig til i forbindelse med at de skal sove. Derfor er det en genial ide, at du køber en nusseklud til spædbarnet.

En nusseklud kan bruges fra barnet er helt spæd og til barnet er et par år. Ifølge spørgeundersøgelser er nussekluden en af de ting, som barnet bliver ved med at rende rundt med og sove med. Det giver barnet tryghed.

luxkidz.dk kan du blive inspireret til hvilken model du skal købe til det lille kommende barn.

Køb børnetøj

Nybagte forældre kan altid bruge børnetøj til deres spædbarn. Mange kommende forældre har allerede købt en masse tøj i de helt små størrelser, så de er klar til den kommende tid. Derfor er det en god ide, at du køber tøj i en størrelse, som barnet kan få gavn af senere hen.

Køb f.eks. tøj som et barn fra tre måneders alderen kan bruge, så du er sikker på, at forældrene kan få glæde af det til barnet. Det er en god ide at du uanset hvad sørger for at der kommer byttemærke på tøjet.

På denne måde er du sikker på at forældrene kan vælge noget andet, hvis tøjet ikke falder i deres smag eller hvis de har et stykke tøj i nøjagtig samme model.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!